YSM Naplemente SUP Túra Balatonfenyvesen

6500Ft

Kategória:

Leírás

Lepd meg a szeretteidet vagy magadat egy igazán varázslatos nyári élménnyel. Balatoni naplemente SUP túráink július és augusztus hónapban elérhetőek, hetente többször is.

Időpontegyeztetés: +36307576896

A program megvásárlásakor kérünk jelezd a megjegyzésnél, ha ajándék lesz a SUP Naplemente Túra, írd be a nevét akinek adni szeretnéd és hogy milyen alkalomból. Az ajándékutalványt elküldjük az email címedre.

Az megvásárolt utalvány felhasználási feltételei:  felhasználható 2022. július 15-től 2022 augusztus 21-ig, a +36307576896-os telefonszámon vagy az info@yellowsupmarine.hu email címen előre egyeztetett időpontban.

Úszni nem tudó csak utas lehet a deszkán és kötelező mentőmellényt felvennie. 18 év alatti résztvevők csak szülői felügyelettel és mentőmellényben vehetnek részt. A Hajózási Szabályzat fürdőeszközökre vonatkozó rendelkezése alapján másodfokú viharjelzésben, illetve a szolgáltatás jellege miatt nagy szélben a program nem megtartható.

A túra részleteit itt találod: https://yellowsupmarine.hu/naplementetura/ és a program visszaigazolásában is elküldjük a részleteket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„YSM Naplemente SUP Túra Balatonfenyvesen” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.